KRISTOFFER PETTERSSON 
Behöver ert företag bilder på personal, produkter eller kanske dokumentera ert arbete?            
Letar er redaktion efter en fotograf som är van vid att arbeta ute på fält och i studio?
Funderar du på att gifta dig och vill föreviga stunden?
 
Jag är fotografen ni ska vända er till för att vi tillsammans ska nå det resultat ni är ute efter.
Vi kan vara utomhus. Jag kan komma till er och rigga en tillfällig studio.
Platsen som talar för er passar mig bäst.
Jag är positionerad i Hudiksvall men jobbar där du vill att jag ska vara. 
 
 
 
Innehar F-skatt
Körkort
BLF 
 
 
 
 
 
 


Aftonbladet - Frank Pr - Restaurangguiden - HudikNytt - Hudiksvalls Golfklubb - Tidningen Kollega - LjusdalsPosten - Tidningen Ljusnan - Expressen 
Kommunalarbetaren Sunfab - Alreklam - LjusdalsNytt - Hudiksvalls Tidning - Scanpix - Söndag - Svd - Söderhamns-Kurriren - SVT - Huddig - Metro
« Vardag
onsdag 6 mar 2013 kl 08:25
Ja, nu har det hänt igen. Bloggen har dött och återuppstått, men nog fasen har den fler liv än katterna så än kommer den att leva ett tag.
På jobbfronten har det som vanligt varit en blandad kompott med diverse produkfotograferingar, matplåtningar, Svt och så har jag varit iväg och fotat lite porträtt.
I övrigt jobbar jag just nu med bland annat friläggning av bilder på Sling & Imchi som ska pryda deras nya album och pressbilder inför skivsläppet. Förhoppningsvis går några fler sjukt roliga plåtningar i lås här de kommande veckorna. 
Nu har jag återigen sammanfattat mitt liv i ett kort blogginlägg och med ett fåtal bilder från bland annat den italienska restaurangen Frägsta Kulturgård. Icke att förglömma, en "månadens medarbetarebild" fick jag minsann slänga ihop hemma i hallen.
En anledning till den kassa kontinuitet som varit med bloggandet beror nog på Facebook. Men för att råda bot på det så kan ni trycka här istället och gilla Petterssonfoto på Facebook så händer det lite mer!
 
 
 
 
Drift och produktion Atellus AB