KRISTOFFER PETTERSSON 
Behöver ert företag bilder på personal, produkter eller kanske dokumentera ert arbete?            
Letar er redaktion efter en fotograf som är van vid att arbeta ute på fält och i studio?
Funderar du på att gifta dig och vill föreviga stunden?
 
Jag är fotografen ni ska vända er till för att vi tillsammans ska nå det resultat ni är ute efter.
Vi kan vara utomhus. Jag kan komma till er och rigga en tillfällig studio.
Platsen som talar för er passar mig bäst.
Jag är positionerad i Hudiksvall men jobbar där du vill att jag ska vara. 
 
 
 
Innehar F-skatt
Körkort
BLF 
 
 
 
 
 
 


Aftonbladet - Frank Pr - Restaurangguiden - HudikNytt - Hudiksvalls Golfklubb - Tidningen Kollega - LjusdalsPosten - Tidningen Ljusnan - Expressen 
Kommunalarbetaren Sunfab - Alreklam - LjusdalsNytt - Hudiksvalls Tidning - Scanpix - Söndag - Svd - Söderhamns-Kurriren - SVT - Huddig - Metro
« Demens i Ljusdal
måndag 10 dec 2012 kl 12:21
Förra veckan blev det två dagar fyllda med jobb i Ljusdal. Faktum är att jag, under de år jag försörjt mig som fotograf i Hudiksvall, jobbat nästan lika mycket i Ljusdal med omnejd. Alltid lika trevligt.
Nu ljög jag. Förra veckan var inte lika trevlig. Kylan slår alltid som en käftsmäll i Ljusdal, lika så förra veckan då termometern visade -20 grader och bilen hade gett upp. Då var Ljusdal inte min favoritplats på jorden. 
Som tur var hade Mia en mindre spännande kväll och var snäll nog att skjutsa runt mig kors och tvärs genom kommunen. 
Sen offrade sig redaktionens hunk, Lasse, och presenterade min bil för startkablarna, vilket tillslut hjälpte och jag kunde slutligen rulla hem, om än några timmar senare och något frusnare än planerat.
Dagen efter bjuckade jag självklart på tack-för-hjälpen-kakor och gillade åter igen Ljusdal.
 
Ett av jobben jag gjorde var tillsammans med den tidigare nämnda hunken. Vi besökte ett boende för dementa där man bjuder in kommunens dementa som klarar av att bo hemma. Maria var en av dem och berättade för oss om hur mycket hon och de andra uppskattade chansen att få komma till köpingen för att träffa de andra.
- Men det är alltid mysigt att åka hem till hunden, efter det att man varit här... och hem till gubben också, sa Maria och skrattade glatt.
 

Drift och produktion Atellus AB