KRISTOFFER PETTERSSON 
Behöver ert företag bilder på personal, produkter eller kanske dokumentera ert arbete?            
Letar er redaktion efter en fotograf som är van vid att arbeta ute på fält och i studio?
Funderar du på att gifta dig och vill föreviga stunden?
 
Jag är fotografen ni ska vända er till för att vi tillsammans ska nå det resultat ni är ute efter.
Vi kan vara utomhus. Jag kan komma till er och rigga en tillfällig studio.
Platsen som talar för er passar mig bäst.
Jag är positionerad i Hudiksvall men jobbar där du vill att jag ska vara. 
 
 
 
Innehar F-skatt
Körkort
BLF 
 
 
 
 
 
 


Aftonbladet - Frank Pr - Restaurangguiden - HudikNytt - Hudiksvalls Golfklubb - Tidningen Kollega - LjusdalsPosten - Tidningen Ljusnan - Expressen 
Kommunalarbetaren Sunfab - Alreklam - LjusdalsNytt - Hudiksvalls Tidning - Scanpix - Söndag - Svd - Söderhamns-Kurriren - SVT - Huddig - Metro
« Långa läskande dagar
måndag 9 jul 2012 kl 10:02
Jesus - Alla snackar om honom, men ingen har någonsin sett han. Lite så fungerar det med semester för mig. Har hört att det finns med vet inte hur det fungerar. Just nu känns det åtminstone så. Långa dagar med dubbla och trippla pass, men och andra sidan har jag inte tid att njuta av det fruktansvärt ap-kassa vädret, som förmodligen inneburit att försäljningen av solarium och brun utan sol antagligen nått oanade försäljningssiffror. Slutsaten jag drar av det hela är att jag förmodligen kommer att ha en minst lika fin datorskärms-bränna som 90% av alla människor som *läskar sig med en semester.
*Läskade gjorde även jag i fredags då jag på dagens tredje jobb rullade mot vackra Järvsö där Trickbag inledde kvällen på Stenegård och Jerry "Jerkan" Williams avslutade den. Rockfoto var uppdragsgivaren och kunden Aftonbladet, fruktansvärt trevligt, stressigt, svettigt och jävligt roligt.
 
(*Läska, ett jäkla roligt ord som Niclas Berglund på Svt tagit med från sydligare breddgrader och som jag nu lovat att plantera i den norrländska språkmyllan)
 
 
 
Drift och produktion Atellus AB