KRISTOFFER PETTERSSON 
Behöver ert företag bilder på personal, produkter eller kanske dokumentera ert arbete?            
Letar er redaktion efter en fotograf som är van vid att arbeta ute på fält och i studio?
Funderar du på att gifta dig och vill föreviga stunden?
 
Jag är fotografen ni ska vända er till för att vi tillsammans ska nå det resultat ni är ute efter.
Vi kan vara utomhus. Jag kan komma till er och rigga en tillfällig studio.
Platsen som talar för er passar mig bäst.
Jag är positionerad i Hudiksvall men jobbar där du vill att jag ska vara. 
 
 
 
Innehar F-skatt
Körkort
BLF 
 
 
 
 
 
 


Aftonbladet - Frank Pr - Restaurangguiden - HudikNytt - Hudiksvalls Golfklubb - Tidningen Kollega - LjusdalsPosten - Tidningen Ljusnan - Expressen 
Kommunalarbetaren Sunfab - Alreklam - LjusdalsNytt - Hudiksvalls Tidning - Scanpix - Söndag - Svd - Söderhamns-Kurriren - SVT - Huddig - Metro
« PB
måndag 18 jun 2012 kl 08:00
Jag är medveten om att jag varit så pass dålig på att mata bloggen med inlägg att Socialen skulle kunna ta den ifrån mig, men nu ska det bli ändring på det. En sväng åtminstone, försöker jag lova mig själv.
 
Ibland är det skönt när dåligt ger bra. Precis som i det här fallet då det var fasadfärgen som tagit stryk på Hudiksvalls Golfklubb och de valde att täcka väggen med en riktigt fet bild (9,8x3,4 meter) som jag fick i uppgift att plåta förra året. Så har du vägarna förbi banan men inte känner för att spela golf kan du alltid ta med dig brassestolen, en termos med kaffe och drömma dig bort. Som bio, fast i friska luften och gratis.
 
Den senaste tiden har jag fördrivit med helikopterflygning, industriplåtning, företagsporträtt och reklamfilmande. Men resultatet från det får ni vänta på (cliffhanger).

Drift och produktion Atellus AB