KRISTOFFER PETTERSSON 
Behöver ert företag bilder på personal, produkter eller kanske dokumentera ert arbete?            
Letar er redaktion efter en fotograf som är van vid att arbeta ute på fält och i studio?
Funderar du på att gifta dig och vill föreviga stunden?
 
Jag är fotografen ni ska vända er till för att vi tillsammans ska nå det resultat ni är ute efter.
Vi kan vara utomhus. Jag kan komma till er och rigga en tillfällig studio.
Platsen som talar för er passar mig bäst.
Jag är positionerad i Hudiksvall men jobbar där du vill att jag ska vara. 
 
 
 
Innehar F-skatt
Körkort
BLF 
 
 
 
 
 
 


Aftonbladet - Frank Pr - Restaurangguiden - HudikNytt - Hudiksvalls Golfklubb - Tidningen Kollega - LjusdalsPosten - Tidningen Ljusnan - Expressen 
Kommunalarbetaren Sunfab - Alreklam - LjusdalsNytt - Hudiksvalls Tidning - Scanpix - Söndag - Svd - Söderhamns-Kurriren - SVT - Huddig - Metro
« Hektiska veckan
fredag 4 maj 2012 kl 23:58
Den här veckan har varit extremt intensiv.
I söndags plåtade jag en liten grabb på fyra månader, Nisse. Hans storebror Wille plåtade vi för några år sedan och eftersom de första bilderna honom var tagna vid just fyra månaders ålder ville föräldrarna göra likadant här. Mycket trevligt!
Måndagen spenderades på Svt Gävledala där vi besökte Edsbyn och kollade läget efter branden i princip totalförstörde ett helt lägenhetshus.
På facebook startade gruppen Alfta/Edsbyn en insamling för de drabbade och fick på bara något dygn in så pass mycket kläder och prylar att de tvingades tacka nej på grund av förvaringsbrist. Sjukt bra gjort! Kvällen bjöd på middag, öl och brasa med trevligt sällskap.
Onsdagen inleddes med en snabbare plåtning på en av Staffare Ab:s nya tillbyggnader som de monterar på traktorer. Efter det bar det vidare för produktfotografering på XYZ i Njutånger. Med mig hade jag då Magnus från Al reklam som var med och höll ordning på alla de produkter som skulle förevigas inför den kommande säsongen och om några veckor blir det mer plåtning och reklamfilmer. Torsdagen spenderades även den hos XYZ men hann även med att träffa ett bröllopspar som jag levererade bilder till.
Idag, fredag, var det återigen. Svt och vi träffade en kvinna utanför Kilafors som valt att sprida sin mans och svärfars aska i naturen, precis som de önskat. Visste ni att på tio år har den företeelsen ökat med över 100%, absolut något jag förstår och kan tänka mig att själv önska när det är min tur.
Ni får nöja er med lite bakom kulisserna och en bild från bröllopet.
 
 Inte alltid så lätt när man knappt lärt sig att sitta själv.
 
 Magnus från Al reklam testade mer än gärna ljuset i den tillfälliga studion hos XYZ.


Ett hemligt bröllop där fotograferingen skedde på parets gård vid havet och buketten gömdes i en ica-kasse när de vandrade genom Hudiksvall. 

Drift och produktion Atellus AB