KRISTOFFER PETTERSSON 
Behöver ert företag bilder på personal, produkter eller kanske dokumentera ert arbete?            
Letar er redaktion efter en fotograf som är van vid att arbeta ute på fält och i studio?
Funderar du på att gifta dig och vill föreviga stunden?
 
Jag är fotografen ni ska vända er till för att vi tillsammans ska nå det resultat ni är ute efter.
Vi kan vara utomhus. Jag kan komma till er och rigga en tillfällig studio.
Platsen som talar för er passar mig bäst.
Jag är positionerad i Hudiksvall men jobbar där du vill att jag ska vara. 
 
 
 
Innehar F-skatt
Körkort
BLF 
 
 
 
 
 
 


Aftonbladet - Frank Pr - Restaurangguiden - HudikNytt - Hudiksvalls Golfklubb - Tidningen Kollega - LjusdalsPosten - Tidningen Ljusnan - Expressen 
Kommunalarbetaren Sunfab - Alreklam - LjusdalsNytt - Hudiksvalls Tidning - Scanpix - Söndag - Svd - Söderhamns-Kurriren - SVT - Huddig - Metro
« En glad björn
fredag 27 apr 2012 kl 16:00
Ni kanske minns mannen som blev attackerad av en björn utanför Kilafors i vintras. Om inte så kan ni läsa om det här. En jäkligt tragiskt händelse som trots allt slutade ganska bra. Mannen opererades och klarade livhanken.
Första dagen blev jag ut-ringd av Svt som gärna ville ha bilder på eftersöksjägarna, poliser och intervjuer. Tyvärr hade de fått avbryta sökandet då mörkret gjort intåg. Ganska förståligt med tanke på att björnrackaren verkat ha vaknat på fel sida.
Efter att gjort en intervju, kommit, lagt mig i sängen och sovit var det dags igen. Björnen hade skjutits och nu var det bildbyrån Scanpix som behövde bilder.
Några minuter senare var jag återigen på väg mot Kilafors. Efter många samtal fick vi tillslut veta att björnen förvarades på polisstationen i Bollnäs. Här var det tvärnit. Ingen svarade i telefon, porttelefonen var kopplad till gävle och de svarade med att "det är ingen som jobbar idag".
Irriterande nog visste jag att björnen låg på släpvagnen som stod på andra sidan grinden men kunde inte komma åt att fota den. Efter cirka en och en halv timme lyckades Johan på Scanpix trolla med knäna och få tag på en av poliserna som befann sig i polishuset.
10 minuter senare var det hela klart. Uppdraget, "fotografera den skjutna björnen när den ser glad ut. Vi vill inte skrämma några barn med bilderna". Om jag lyckades få den att se glad ut vette tusan, men vi plockade i alla fall bort pinnen ur munnen.

Drift och produktion Atellus AB