KRISTOFFER PETTERSSON 
Behöver ert företag bilder på personal, produkter eller kanske dokumentera ert arbete?            
Letar er redaktion efter en fotograf som är van vid att arbeta ute på fält och i studio?
Funderar du på att gifta dig och vill föreviga stunden?
 
Jag är fotografen ni ska vända er till för att vi tillsammans ska nå det resultat ni är ute efter.
Vi kan vara utomhus. Jag kan komma till er och rigga en tillfällig studio.
Platsen som talar för er passar mig bäst.
Jag är positionerad i Hudiksvall men jobbar där du vill att jag ska vara. 
 
 
 
Innehar F-skatt
Körkort
BLF 
 
 
 
 
 
 


Aftonbladet - Frank Pr - Restaurangguiden - HudikNytt - Hudiksvalls Golfklubb - Tidningen Kollega - LjusdalsPosten - Tidningen Ljusnan - Expressen 
Kommunalarbetaren Sunfab - Alreklam - LjusdalsNytt - Hudiksvalls Tidning - Scanpix - Söndag - Svd - Söderhamns-Kurriren - SVT - Huddig - Metro
 • tisdag 4 feb 2014 kl 13:54
  Så vad det dags. Ett år efter resan får jag tummen ur och publicerar bilderna från Estland. Jobbet var tänkt att visa kvalitén och människorna bakom företagets tillverkningen av diverse olika produkter. 
   
   
   
   

   
   
   
    
   
 • fredag 7 jun 2013 kl 08:18
  Jag och reporter Malin Timan, från Dagens Arbete, besökte Iggesunds bruk... när snön fortfarande låg på marken. 
  Tanken var att reportaget skulle handla om vilka åtgärder man vidtagit efter den tragiska olyckan som skedde vid en av maskinerna förra sommaren då en sommarjobbare klämdes till döds.
  Tyvärr hade det blivit ett missförstånd där vi inte fått tillstånd att fotografera i fabriken. Efter många telefonsamtal beslutades slutligen att vi fick ta porträtt i fabriken men inga bilder där utöver. Vi fick tillsammans lösa situationen och resultatet blev det här!
  På bilden längst ner i inlägget är Aftonbladets löpsedel där de drog, när olyckan skedde, på en bild jag tidigare tagit.
  Självklart ska ni läsa Malins text också, den hittar ni här! 
   
   
   
   
   
   
 • fredag 19 apr 2013 kl 09:28
  Nu är det så att jag i sommar inte kommer att ha någon fast arbetsplats. Jag har nämligen tänkt fortsätta frilansa. Därför söker jag nu en journalist eller sammarbetspartner som känner för att dela några veckor sommar med mig för att utföra underverk. Vet du om någon eller är den snubben/flickan/hen som känner att, "jag vill fan göra snygga, fräsiga och bra grejer i sommar", så kan ni väl föra oss samman?
  Även om du inte är journalist får du höra av dig. Antingen kan vi prata jobb eller dela på en kanna kaffe. 
 • söndag 14 apr 2013 kl 10:41
  Ett snabbjobb för branschtidningen Lika Värde som ges ut till skolorna runt om i Sverige. I det här numret var temat kommunikation så vi besökte en skola i Hudiksvall där två handikappade flickor, som bland annat saknar talförmågan, går i en vanlig klass. Men det enda som skiljer sig från andra klasser var, som klassen själv sa, att de pratar ytterligare ett språk. Precis som att de lär sig att prata engelska på vissa lektioner får de träna på att kommunicera med flickorna som använde sig av Bliss. En laserpekare som fästs på glasögonen för att sedan peka på en karta med olika symboler. Riktigt häftigt att se hur vassa de var på att snacka med varandra! 
   
   
   
 • söndag 14 apr 2013 kl 10:40
  Så här såg det ut när Monitor återigen delade ut företagsvinsten till sina anställda och Expressen ville göra ett reportage om det.
  Att arrangera en gruppbild på cirka 50 personer och veta att man bara får 3-4 minuter på sig innan de ska in och jobba vidare gör att man får agera snabbt. Roligt att det fick hela mittuppslaget i papperstidningen!
   
   
 • fredag 12 apr 2013 kl 09:44
  Nu är snart ytterligare en vecka förbi. Nu återstår ett möte och packning inför nästa veckas reklamfotografering, i Estland av alla ställen. Kommer nog bli jädra skoj och bra!
  Bilderna här är från ett tidigare besök på Arlanda. 
   
   
   
 • söndag 24 mar 2013 kl 16:37
  Idag har det levererats bröllopsbilder till Magnus och Therese. Ett roligt par att fota då de vågade låta mig leka lite. Det resulterade i att jag släpade med dem till det gamla grusupplaget som kommunen bossar över. Självklart var de aningens tveksamma till idén och när jag berättade att jag veckan innan fotat en traktor på samma ställe såg de lite frågande ut, men nu i efterhand tyckte att det blev bra och att det var värt att hacka tänder.  
  Nu återstår att packa väskan inför morgondagens jobb för Dagens Arbete. Efter det följer produktfotografering, kundreportage och pressfotografering för tidning. En härlig och stressig vecka innan påskakycklinga kömmer mä snask.
   
   
   
   
   
   

 • tisdag 12 mar 2013 kl 21:07
  Ytterligare lite tid har sprungit iväg och jag har hunnit med lite av varje. Bland annat hade jag för ovanlighetens skulle tagit på mig ett bröllop, strax utanför Hudiksvall, som jag fotade i helgen. Dom bilderna får ni dock inte se än på några dagar.
  I övrigt har varit iväg till Färila med Aftonbladet. Där träffade jag familjerna som fått sina hundar dödade av vargar. Tre hundar på ett dygn, något som blåser liv i en redan fruktansvärt känslig fråga. Men, men, det fick åtminstone ganska stor plats i både papperstidningen och på webben. Till och med en liten rackare på förstasidan.
  Förutom det och lite porträtt och redigering har det blivit reklamfotografering åt Huddig, en stor leksak i en sandlåda, nästan.
  Glöm inte att gilla Petterssonfoto på Facebook! Tryck HÄR!  
   
   
   
   
   
 • onsdag 6 mar 2013 kl 08:25
  Ja, nu har det hänt igen. Bloggen har dött och återuppstått, men nog fasen har den fler liv än katterna så än kommer den att leva ett tag.
  På jobbfronten har det som vanligt varit en blandad kompott med diverse produkfotograferingar, matplåtningar, Svt och så har jag varit iväg och fotat lite porträtt.
  I övrigt jobbar jag just nu med bland annat friläggning av bilder på Sling & Imchi som ska pryda deras nya album och pressbilder inför skivsläppet. Förhoppningsvis går några fler sjukt roliga plåtningar i lås här de kommande veckorna. 
  Nu har jag återigen sammanfattat mitt liv i ett kort blogginlägg och med ett fåtal bilder från bland annat den italienska restaurangen Frägsta Kulturgård. Icke att förglömma, en "månadens medarbetarebild" fick jag minsann slänga ihop hemma i hallen.
  En anledning till den kassa kontinuitet som varit med bloggandet beror nog på Facebook. Men för att råda bot på det så kan ni trycka här istället och gilla Petterssonfoto på Facebook så händer det lite mer!
   
   
   
   
 • onsdag 23 jan 2013 kl 21:56
  Tänker inte säga så mycket, ska sova bort en förkylning istället.
  Lite blandade bilder som letade sig fram bland damråttorna i hårddisken, även några nyare från förra veckans jobb.
   
   
   
   
   
   
   
 • tisdag 1 jan 2013 kl 21:13
  Julen har varit här, nyår kommer ikväll och ledigheten lyste med sin frånvaro.
  Strax innan jul jobbade jag med ett antal kortare reklamfilmer och fotade produktbilder, efter jul har det handlat om allt från smitningsolyckan utanför Bergsjö till konsert i Järvsö kyrka, bandy, porträtt på en norsk landslagsspelare och reportage om den gamla flygbasen i de djupaste hälsingeskogarna som nu blivit träningsområde för de olika blåljusavdelningarnas förarutbildningar.
  Efter mina sex julbord tar jag och säger adjö till denna jul, jobbar klart sista dagen för året och sätter mig sedan med en öl eller tio och tar ledigt en dag.
  Gott nytt på er.
   
 • måndag 17 dec 2012 kl 08:42
  Förra veckan tillbringade jag den största tiden i skogen och djupsnö. Det är XYZ som passar på att förnya och uppdatera några produktbilder och ett antal reklamfilmer på sina traktor-redskap. Ja, om du som nu är ytterligare insatt i alla facktermer skulle läsa det här och återigen sucka uppgivet så vet jag också med mig att det inte bara heter traktor, dock kan det kännas som ett bra samlingsnamn för företaget som bland annat bygger plogblad, snöslungor och sandspridare till jordbrustraktorer och hjullastare.
   
 • måndag 10 dec 2012 kl 12:21
  Förra veckan blev det två dagar fyllda med jobb i Ljusdal. Faktum är att jag, under de år jag försörjt mig som fotograf i Hudiksvall, jobbat nästan lika mycket i Ljusdal med omnejd. Alltid lika trevligt.
  Nu ljög jag. Förra veckan var inte lika trevlig. Kylan slår alltid som en käftsmäll i Ljusdal, lika så förra veckan då termometern visade -20 grader och bilen hade gett upp. Då var Ljusdal inte min favoritplats på jorden. 
  Som tur var hade Mia en mindre spännande kväll och var snäll nog att skjutsa runt mig kors och tvärs genom kommunen. 
  Sen offrade sig redaktionens hunk, Lasse, och presenterade min bil för startkablarna, vilket tillslut hjälpte och jag kunde slutligen rulla hem, om än några timmar senare och något frusnare än planerat.
  Dagen efter bjuckade jag självklart på tack-för-hjälpen-kakor och gillade åter igen Ljusdal.
   
  Ett av jobben jag gjorde var tillsammans med den tidigare nämnda hunken. Vi besökte ett boende för dementa där man bjuder in kommunens dementa som klarar av att bo hemma. Maria var en av dem och berättade för oss om hur mycket hon och de andra uppskattade chansen att få komma till köpingen för att träffa de andra.
  - Men det är alltid mysigt att åka hem till hunden, efter det att man varit här... och hem till gubben också, sa Maria och skrattade glatt.
   

 • måndag 10 dec 2012 kl 10:56
  Vi testade den nya beauty dishen. Prylen man sätter på blixten för att få aningens ballare ljus än det sedvanligt mjuka.
  - En tandläkar-reklam, sa Mackan och poserade som aldrig förr. Men nu har den rackarnsjäkeln stuckit till London för att träffa frugan.
   
 • tisdag 27 nov 2012 kl 15:16
  Fotomässan... ja, vad ska man säga. Samma men ändå helt olika år från år. Stället dit alla fotografer som känner sig aningens klåfingriga åker för att klämma och känna på alla världens olika prylar. Trångt, varmt och fruktansvärt värt att återkomma till varje år.
   
  Jag och Markus började resan med att krascha hos Sidde, killen som varvar jakt och juridik om vart annat, i Uppsala. 
  Efter en middag i stan blev det ett par öl i lägenheten innan vi slängde skallarna i varsin kudde och lät John Blund kasta grus i ögonen.
   
  Väl framme på mässan tog det förmodligen inte mer än 20 minuter innan man kände den sedvanliga tröttheten i fötter och ben. Jag vet inte varför, men något är det med att veta att "nu kommer jag att stå och gå oavbrutet i ett par hundramiljoner timmar", som gör att man blir fruktansvärt trött av bara tanken på att göra det. Nu låter det som att någon släpade oss till mässan under pistolhot och att jag anser att det är djävulens påfund, men så är inte fallet (hade troligtvis inte vågat erkänna det ändå eftersom att den potentiella gisslantagaren förmodligen skulle haft internet och lätt kunnat hitta den här sidan). Även om man vet att det kommer att, i benen, kännas som att man tävlat triathlon i högklackat kommer det ändå lätt att vara värt det. Träffa vänner och kollegor, snacka nörderier, klämma, känna, titta och få en oavbruten inspirationsinjektion.
   
  Eftersom att jag redan nu dubblat mängden text på bloggen kommer det nu att följa en kort resumé med många, suddiga bilder och lite, skarp text om en rolig helg.

  Pontus och Martin, som jobbat natt, mötte upp på mässan lite senare. Strax efter det mötte Jens och Linnea upp.
  När vi väl var igång lockade först och främst föreläsningarna där vi lyssnade på Morten Rygaard som berättade om hur han brukade göra när han plåtade musikkändisar. Han tipsade även om att ta en titt i köket för att hitta inspiration, vilket han sedan visade genom att, på några frivilliga ur publiken, tömma mjöl, fil och sirap. Mycket uppskattat från åskådarplats!
   
  Därefter lyssnade vi till den inte allt för okände Joe Mcnally som berättad om sina sjuka upplevelser och hur det fungerade att vara fotograf åt de allra största.
  När benen återigen blivit trötta satte vi oss till "bords" för att ta del av tv-kocken Fredrik Erikssons matlagning och bilderna som den svenske fotografen Jakob Fridholm tog.

  Efter en lång och intensiv dag packade vi in oss hemma hos Martin och Pontus för att sedan mötas upp med de andra för en bit mat och några flaskor välförtjänt öl.
  Efter många om och men hade vi tillslut avslutat kvällens strapatser och tog tunnelbanan hem, samma tunnelbana som hela den övriga befolkningen valt att ta. Efter att vi pumpat madrass och klockan slagit 05:30 kunde även, tidigare nämnda, John Blund vingla hem och sova.
  Bilderna på insekter är John Hallméns och absolut värd att kolla på minst fyra-fem gånger om. 

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
    
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 • måndag 26 nov 2012 kl 10:54
  Jag och Markus passade på att njuta av Hölicks fina vandringsleder.
  Själv har jag passat på att ta någon slags "semester", dock har det arbetats en del. Skönt är det i alla fall.

   
   
   
   
 • torsdag 22 nov 2012 kl 17:34
  Dåligt med tid och bloggen har halkat efter.
  Lite bilder från ett Stockholms-bröllop i augusti.
  Grattis till Caroline och Mario.
   
 • fredag 20 jul 2012 kl 18:10
  Inte mina barnbarn, någon annans. Men jag har åtminstone plåtat dem. Stojiga pojkar och flickor som likt soldater ställde upp sig och inväntade order, något genetiskt trodde föräldrarna och skrattade.
  Det har minsann inte varit speciellt mycket fritid nu heller. Det kassa vädret har gjort att några jobb blivit flyttade, samtidigt som andra tillkommit.
  Nu är det helg och jag tänker banne mig vara Ledig, inte blogga eller jobba, enbart lösa värdsliga problem över en bit mat och en eller ett par öl.
   
  Signe - Milton - Elliot - Mira
   
   
 • måndag 9 jul 2012 kl 10:02
  Jesus - Alla snackar om honom, men ingen har någonsin sett han. Lite så fungerar det med semester för mig. Har hört att det finns med vet inte hur det fungerar. Just nu känns det åtminstone så. Långa dagar med dubbla och trippla pass, men och andra sidan har jag inte tid att njuta av det fruktansvärt ap-kassa vädret, som förmodligen inneburit att försäljningen av solarium och brun utan sol antagligen nått oanade försäljningssiffror. Slutsaten jag drar av det hela är att jag förmodligen kommer att ha en minst lika fin datorskärms-bränna som 90% av alla människor som *läskar sig med en semester.
  *Läskade gjorde även jag i fredags då jag på dagens tredje jobb rullade mot vackra Järvsö där Trickbag inledde kvällen på Stenegård och Jerry "Jerkan" Williams avslutade den. Rockfoto var uppdragsgivaren och kunden Aftonbladet, fruktansvärt trevligt, stressigt, svettigt och jävligt roligt.
   
  (*Läska, ett jäkla roligt ord som Niclas Berglund på Svt tagit med från sydligare breddgrader och som jag nu lovat att plantera i den norrländska språkmyllan)
   
   
   
 • torsdag 28 jun 2012 kl 15:08
  Nu kommer helgen och semestrar smygandes och vad kan då vara bättre än att mixa två fantastiskt trevliga nöjen! Kika in det fina tipset här!
  Sen kan det vara på sin plats att käka något samtidigt som man nyttjar den föregående tekniken, kanske en burgare från McDonalds. Här visas i alla fall en plåtning av deras hamburgare.
  Mellan framkallningarna jobbar jag vidare, precis som vilken vinterdag som helst. Någon nämnde ordet semester och jag blev tvungen att slå upp det för att förstå dess mening.
  Imorgon lämnas Hudiksvall för jobb i Sundsvall, inget mer om det.  
 • måndag 25 jun 2012 kl 23:09
  För några veckor sedan packade Magnus sina väskor och drog iväg på nya äventyr, jävligt tråkigt tycker nog alla som jobbat med honom!
  Samtidigt får vi passa på att glädjas åt att Anton Jacobsson, som även han är riktigt duktig och jävligt schyst, har börjat arbeta hos Anders på AL Reklam. Tack vare det fick jag plåta även honom till byråns hemsida. Passa på att kika in på hemsidan som jag länkade och kika på lite av det de gör! 
 • måndag 18 jun 2012 kl 12:10
  Precis som fåglarna kommer den tillbaka en gång per år, dock lite mer speciellt. Precis, det är studenten jag pratar om.
  En del av målet med att fotografera tycker jag är att hela tiden skapa något nytt. Det behöver inte vara något sensationellt, men lite annorlunda ska man försöka att vara. Som bilden nedan. Vad gör stolen i skogen? Inte den blekaste, egentligen... Alexandra, var lite "ärtig" av sig så vi passade på att göra något roligt, eller åtminstone annorlunda av det hela.
  Självklart får man välja sina tillfällen, men här passade det bra med något annorlunda tyckte vi. 
   
 • måndag 18 jun 2012 kl 08:00
  Jag är medveten om att jag varit så pass dålig på att mata bloggen med inlägg att Socialen skulle kunna ta den ifrån mig, men nu ska det bli ändring på det. En sväng åtminstone, försöker jag lova mig själv.
   
  Ibland är det skönt när dåligt ger bra. Precis som i det här fallet då det var fasadfärgen som tagit stryk på Hudiksvalls Golfklubb och de valde att täcka väggen med en riktigt fet bild (9,8x3,4 meter) som jag fick i uppgift att plåta förra året. Så har du vägarna förbi banan men inte känner för att spela golf kan du alltid ta med dig brassestolen, en termos med kaffe och drömma dig bort. Som bio, fast i friska luften och gratis.
   
  Den senaste tiden har jag fördrivit med helikopterflygning, industriplåtning, företagsporträtt och reklamfilmande. Men resultatet från det får ni vänta på (cliffhanger).

 • fredag 8 jun 2012 kl 20:38
  Den senaste tiden har mitt liv kretsat kring arbete och allt annat har hamnat åt sidan, vilket det förmodligen kommer att göra även ett litet tag framöver.
  Några skojiga som hänt den senaste veckan är att jag tagit personligt rekord i stor bild. Ungefär en 10x6 meter "reklamare" som ska täcka en hel husfasad. Den andra lite roliga var att ett bokförlag köpte bild, riktigt vad det mynnar ut i vet jag dock inte.
   
  Sen tänkte jag bara passa på att tipsa om att det är någon student som funderat på att boka en in en plåtning är det bäst att snabba sig, det finns inte många lediga tider kvar nu.
  Uppdaterar förhoppningsvis bloggen inom en snart framtid. Kanske. 
 • fredag 4 maj 2012 kl 23:58
  Den här veckan har varit extremt intensiv.
  I söndags plåtade jag en liten grabb på fyra månader, Nisse. Hans storebror Wille plåtade vi för några år sedan och eftersom de första bilderna honom var tagna vid just fyra månaders ålder ville föräldrarna göra likadant här. Mycket trevligt!
  Måndagen spenderades på Svt Gävledala där vi besökte Edsbyn och kollade läget efter branden i princip totalförstörde ett helt lägenhetshus.
  På facebook startade gruppen Alfta/Edsbyn en insamling för de drabbade och fick på bara något dygn in så pass mycket kläder och prylar att de tvingades tacka nej på grund av förvaringsbrist. Sjukt bra gjort! Kvällen bjöd på middag, öl och brasa med trevligt sällskap.
  Onsdagen inleddes med en snabbare plåtning på en av Staffare Ab:s nya tillbyggnader som de monterar på traktorer. Efter det bar det vidare för produktfotografering på XYZ i Njutånger. Med mig hade jag då Magnus från Al reklam som var med och höll ordning på alla de produkter som skulle förevigas inför den kommande säsongen och om några veckor blir det mer plåtning och reklamfilmer. Torsdagen spenderades även den hos XYZ men hann även med att träffa ett bröllopspar som jag levererade bilder till.
  Idag, fredag, var det återigen. Svt och vi träffade en kvinna utanför Kilafors som valt att sprida sin mans och svärfars aska i naturen, precis som de önskat. Visste ni att på tio år har den företeelsen ökat med över 100%, absolut något jag förstår och kan tänka mig att själv önska när det är min tur.
  Ni får nöja er med lite bakom kulisserna och en bild från bröllopet.
   
   Inte alltid så lätt när man knappt lärt sig att sitta själv.
   
   Magnus från Al reklam testade mer än gärna ljuset i den tillfälliga studion hos XYZ.


  Ett hemligt bröllop där fotograferingen skedde på parets gård vid havet och buketten gömdes i en ica-kasse när de vandrade genom Hudiksvall. 

 • fredag 27 apr 2012 kl 16:54
  I veckan var det dags för Alreklam att bli plåtade. I vanliga fall är det de som styr mig till olika uppdrag men nu var det min tur.
  Eftersom att deras nya hemsida snart ska publiceras behövdes nya fräscha bilder. Hemsidan som är ganska neutral behövde bilder som "poppade ut".
  Sagt och gjort, jag släpade med dem till en lokal klubb, Gossip, riggade ljus och plåtade.
  Jag vågar dock inte publicera någon av porträttbilderna ännu eftersom att de inte blivit publicerade på Alreklams hemsida ännu.
   
 • fredag 27 apr 2012 kl 16:00
  Ni kanske minns mannen som blev attackerad av en björn utanför Kilafors i vintras. Om inte så kan ni läsa om det här. En jäkligt tragiskt händelse som trots allt slutade ganska bra. Mannen opererades och klarade livhanken.
  Första dagen blev jag ut-ringd av Svt som gärna ville ha bilder på eftersöksjägarna, poliser och intervjuer. Tyvärr hade de fått avbryta sökandet då mörkret gjort intåg. Ganska förståligt med tanke på att björnrackaren verkat ha vaknat på fel sida.
  Efter att gjort en intervju, kommit, lagt mig i sängen och sovit var det dags igen. Björnen hade skjutits och nu var det bildbyrån Scanpix som behövde bilder.
  Några minuter senare var jag återigen på väg mot Kilafors. Efter många samtal fick vi tillslut veta att björnen förvarades på polisstationen i Bollnäs. Här var det tvärnit. Ingen svarade i telefon, porttelefonen var kopplad till gävle och de svarade med att "det är ingen som jobbar idag".
  Irriterande nog visste jag att björnen låg på släpvagnen som stod på andra sidan grinden men kunde inte komma åt att fota den. Efter cirka en och en halv timme lyckades Johan på Scanpix trolla med knäna och få tag på en av poliserna som befann sig i polishuset.
  10 minuter senare var det hela klart. Uppdraget, "fotografera den skjutna björnen när den ser glad ut. Vi vill inte skrämma några barn med bilderna". Om jag lyckades få den att se glad ut vette tusan, men vi plockade i alla fall bort pinnen ur munnen.

 • fredag 27 apr 2012 kl 15:00
  Sista helgen i mars bar det iväg till Hassela för att bevaka slalom-sm. Tillsammans med reporter Andreas Tagg fyllde vi ett antal sidor i de lokala tidningarna.
  Eftersom att André Myhrer precis kammat hem de stora priserna när han varit ute och tävlat i stora vida världen var hypen ganska stor kring honom, en självklar vinnare enligt många.
  Dag 1 var det parallellslalom som stod på schemat, underbart väder, god mat och tre lokala topplaceringar i tävlingen. I herr-klassen kammades kammades hem av en snubbe, från Hassela, som bara gjort någon enstaka träning under året.
  Dag 2 och "vanlig" slalom. Tröjorna som lottades ut till besökarna, som självklart André signerat, tog slut på en grisblink. För att ge ännu fler chansen att vinna en av de fina tröjorna fick André komma till vår husvagn/redaktion, mellan åken, för att signera ytterligare tröjor.Slutligen kunde de flesta besökarna känna sig nöjda när de tippat rätt på vinnare. Japp, André. • fredag 27 apr 2012 kl 12:56
  Efter otaliga försök att bygga hemsida, vilket inte visade sig speciellt lyckat, fick grabbarna på Atellus ta över det hela.
  Nu står vi här, en hel och ren hemsida med allt vad det innebär, blogga till exempel. Inget jag har gjort tidigare, men visst kan även jag ansluta till denna skara människor. Dock kommer jag förmodligen inte vara speciellt bra på att presentera dagens outfit, här blir det mest lite bilder från olika jobb.
  Det blir nog hur bra som helst. 
Drift och produktion Atellus AB